Intervjuu algas nagu tutvustamist vajavate artistide puhul ikka tavapärastest alustaladest — lapsepõlvest, mõjutustest muusikas, eeskujudest kunstis, riietuses ja muus. Saime teada, et Tommy peenikesed kelmikad vuntsid on pärit Salvador Dalilt, adidase triibud ei sure kunagi ning et tema teadvuses on oluline koht slaavi folkloorist pärit kanajalgadel majakesel ja selles elav nõiamooril, kes on ilma mingi kahtluseta täielik reivihunt.

Mõistagi liikus jutt sealt kiiresti edasi erinevatele droogidele, mille tarbimist Tommy isegi ei proovinud varjata, vastupidi, ta tuli välja õige julge väitega, et kui Euroopa proovib olla nagu Ameerika, siis võib seegi juhtuda, et siin kanep legaliseeritakse ja tema oleks otseloomulikult esimene, kes vastava poe püsti paneb. “Ma investeerin sellesse ja inimesed tulevad kas või Moskvast kohale, et minu kanepit suitsetada,” kuulutas ta.

Veel üheks oluliseks läbivaks teemaks oma imagoloomel on Tommyle mõistagi ratsutamine ja hobused, mida tutvustas talle tema praegune tüdruksõber, lauljatar Nancy Himma tütar Anna-Liisa. Hobuseid on Tommyl nüüdseks juba kaks — Shoushou ja Respekt. “Tõde on see, et minu hobused maksavad rohkem kui teiste räpparite autod, nii et nad võivad p**** käia oma Lamborghinidega!”