Robertaga on jagatud nii mõnigi ühine hetk — sellest annab mõista asjaolu, et mõlema sotsiaalmeediasse (Snapchati ja Instagrami toim.) on ilmunud jäädvustused samadest asjadest. Näiteks on Reket läkitanud enda pildi alt Robertale südame emoticoni ning Roberta kommenteerinud romantilist paadisõidu pilti, soovides, et saaks iga pühapäeva mööda saata nii — koos väga hea seltskonna, naeru ja armastusega.

Hiljaaegu tekkis Reketi kontole klipp eriti tervislikust ja maitsvast hommikusöögist ning juurde oli kirjutatud, et mida kõike see tüdruk teda tegema ei pane… Lisaks Reket on saanud “ampsu” Roberta disainisensatsioonist, kuna neiu valmistas talle enda disainiga nahast jaki, mis on väga eriline žest, kuna noor naine on töösse töösse uppumas ja ühe litrite ja tehnikadetailse kleidi valmistamine võtab kümnel inimesel aega ligi kaks nädalat.

Seni pole Tom ega Roberta sahinaid kommenteerinud, kuid tänasele Õhtulehe pärimisele, kas nad on tõesti paar, kinnitas mees: “Vastab tõele.” Pikemalt ta teemal siiski peatuda ei soovi.