Kümnendat sünnipäeva pidav Eesti Hiphop Festival kutsub kõiki noori ja andekaid räppareid üles saatma festivalikorraldajatele oma demosid. Korraldustiim valib välja 10 parimat artisti, kes saavad festivalil kaks oma lugu publikule ette kanda.

"Sul on riimid, mõtted ja head lood? Ei ole veel jõudnud livesid anda? Pole see aasta EHHF'i esinejate nimekirjas? No proobz!!!" kutsub festival noori artiste end üles andma.

Osalemiseks tuleb saata link oma demoga ja festivali töökas ja eksperte täis kollektiiv valib kümme parimat noort ja andekat EHHF'ile esinema. Demosid oodatakse 3. augusti keskööni aadressil info@legendaarne.ee või ehhf2016@gmail.com. Kümme võitjat kuulutatakse välja 5. augustil.

Väljavalitud saavad kaks oma lugu rahvale Hennessy telgis ette kanda laupäeval, 13. ugustil kell 13.30. Rahvas hääletab, kes on parim.

Eesti Hiphop Festival toimub Elvas, Tartumaa Tervisespordikeskuses 12.-13. juulil. Esinejate hulgas on näiteks Chalice, Reket, Genka ja Paul Oja, Metsakutsu, Abraham, Arop a.k.a. Suur Papa, Beebilõust ja paljud teised Eesti hiphopi kuumimad nimed.

Piletid on müügil festivali kodulehel.

Juuli lõpuni on festivalipassi hinnaks €25.