Juuni lõpus tabas Hollywoodi ootamatu lein, kui uutest "Star Treki" filmidest tuntud lootustandev näitleja Anton Yelchin leiti oma Los Angeleses San Fernando Valley's asuvast kodust surnuna. Noormehe surnukeha oli surutud auto ning tellistest väravaposti vahele. Auto mootor töötas jätkuvalt ning oli vabakäigul.

Hiljem tuli välja, et staari auto oli Jeep Grand Cherokee, mis on ka varem õnnetusi põhjustanud. Sel kevadel asus auto tootja Fiat Chrysler tagasi kutsuma vahemikus 16. juuli 2012 - 22. detsember 2015 valminud mudeleid, sest auto kaheksa käiguga automaatkäigukast ja monostabiilne käigukang ei pruugi juhti hoiatada, kui nende uks on lahti ja auto pole pargitud, lubades neil sõidukist muretult väljuda ka siis, kui auto mootor veel töötab. Seega võivad autojuhid arvata, et nende auto on pargitud ning sattuda ohtlikusse olukorda, kus seisupidur ei tööta.

Yelchini vanemad kavatsevad Fiat Chrysleri kohtusse kaevata ning põhja tiritakse ka AutoNation'i autopood, kust näitljea oma surmasõiduki ostis, vahendab TMZ. Pere advokaadi sõnul tahavad Yelchinid autofirmat oma poja traagilise surma eest karistada ja hävitada.