Miks? "Suitsiidisalga" hinne on hetkel ainult 30%. Fännid leidsid, et kriitikud vihkavad sihilikult kõiki DC koomiksifilme ("Terasmees" 55%, "Batman vs Superman" 27%) ning neil ei jää muud üle kui peatada aastaid kestnud ebaõiglus.

"Suitsiidisalga" negatiivse kriitika peale võttis sõna ka režissöör David Ayer, kes on kõigele vaatamata filmi üle uhke.

"Suitsiidisalga" esilinastusel hüüdis Ayer rahva ees "Fu*k Marvel!". Režissöör küll vabandas, kuid sõnum on selge - DC koomiksifilmid tahavad olla Marvelist väga erinevad.

Internet Movie Database'i (IMDB) kasutajad annavad filmile hindeks 7.7. Rotten Tomatoes koondhinne on endiselt 30% ning samuti kriitikute arvamusi koondav Metacritic annab hindeks 42. Kõik koondhinded võivad veel muutuda, sest film jõudis alles kinodesse.

Margot Robbie on Harley Quinn

Mõned väljalõiked kriitikute positiivsetest ja negatiivsetest arvamustest:

Mark Hughes, Forbes
"Suitsiidisalk" viib superkangelasefilmide žanri uude suunda, andes pahadele tegelastele võimalus olla pahad edasi olukorras, kus nad peavad headuse nimel võitlema. See on suurepäraste näitlejatöödega ja eriefektidega meelelahutuslik žanrifilm.

Scott Chitwood, ComingSoon.net
Fantastilised näitlejad, muretu toon ja lõbus muusika muudavad "Suitsiidisalga" 2016. aasta kõige meelelahutuslikumaks filmiks.

Peter Debruge, Variety
Paberil kõlab kõik hästi - see film oleks võinud olla vastumürk ühesuguste koomiksifilmide vastu. Lõpuks on "Suitsiidisalk" ikkagi täpselt samasugune kui teised.

Peter Travers, Rolling Stone
Kes varastas "Suitsiidisalga" hinge? Ma arvan, et režissöör David Ayeri soov vastata stuudio kõrgendatud ootustele ja ohverdada talle omane stiil, et teha valmis rahvast rõõmustav ning lastele sobiv film, mis tahab pigem kõigile meeldida.

Eric Eisenberg, CinemaBlend.com
"Suitsiidisalk" pole film, mida publik ootab ja kohe kindlasti film, mida DC koomiksifilmid vajasid pärast "Batman vs Supermani".

Richard Roeper, Chicago Sun-Times
Täiusliku "Suitsiidisalga" täielik raiskamine.

Brian Truitt, USA Today
Teiste omasugustega võrreldes on "Suitsiidisalk" meeldivalt veider. Film tõstab uhkelt keskmise sõrme tänapäevaste superkangelasefilmide suunas.

Peter Bradshaw, Guardian
See on lausa ooperlikult absurdset tobedust täis hull film.

Dan Jolin, Empire Magazine
Sarnaselt "Deadpoolile" annab ka "Suitsiidisalk" DC koomiksifilmidele uue elu. See on nii halb, et on lausa hea.