Taska Film planeerib "Klassikokkutulek 2“ võtteid aastasse 2017 ning kinodesse jõuab film aastal 2018. “Klassikokkutulek 2” toob vaatajate ette sündmusteahela, kus Andres ja Mart valmistavad Toomasele ette poissmeesteõhtut ning ootamatult on õigeks ajaks vaja jõuda nii pulma kui süsimusta huumoriga varjutatud matusele.

"Klassikokkutuleku“ peategelased on kolm keskkooliaegset parimat sõpra, kes üritavad enne klassi 25 aasta kokkutulekut endile tõestada, et noorus pole veel kuhugi kadunud. Peaosades säravad Mait Malmsten, Genka ja Ago Anderson, filmi režissöör on René Vilbre ning produtsendid Kristian Taska ja Evelin Soosaar-Penttilä, eestikeelse stsenaariumi autor on Martin Algus. Operaator on Mihkel Soe, kunstnik Anni Lindal, kostüümikunstnik Anu Lensment, monteerija Tambet Tasuja ja helilooja Arian Levin ning tootjafirmaks Taska Film ja levitajaks VaataFilmi.

Soomlaste versioon kannab nime "Luokkakokous 2" ning filmi peategelasi kehastavad Donald Hirviniemi, Jaajo Linnonmaa ja Sami Hedberg.