Septembris poelettidel ilmuv raamat kannab nime "Žanna Friske" ning selle kaante vahelt leiab noorte suhte pikantsemad detailid ja sada äärmiselt haruldast fotot, kirjutavad vene meediaväljaanded.

Raamat pole veel avalikkuse ette jõudnud, kuid juba lendab selle suunas ka teravaid kriitikanooli. Fännide meelest pole lauljatari surmast möödas piisavalt aega ning raamatu avaldamine on vaid püüdlus koguda odavat populaarsust ja teenida raha.

15. juunil, Friske surma aastapäeval, otsustas seni meediast distantsi hoidnud Šepelev väljendada kõiki oma tundeid, kirjutades Žanna mälestuseks pisikese pöördumise: "Aasta on möödas. Valu, segadus, hirm ja viha on vaibunud. Paistab, et see on läbi. Leidsin jõudu, et jätta see kõik endast kaugele tühimikku. Küsisin endalt oma tuleviku, mõtete ja plaanide kohta ning lõpuks leidsin ma vastuse. Ma ei taha minevikus elada. Ja vahel taipan ma kõige ootamatutel hetkedel, kui väga ma sind igatsen. Kui kahju, et sind enam siin ei ole. Räägin sinust oma pojale ja ta kuulab hoolikalt. Ta tunneb su häält, teab su nägu ja naeratust. Ja mina tean sind detailselt, sinu liigutusi, tema sõrmeotsi, naeru. See kinnitab, et armastus on elus ka ilma füüsilise kohalolekuta. See lihtsalt on siin."