Sarja fännidele on film kindlasti suur äratundmisrõõm – kaks bravuuritari mööda maad ja ilma „oma asja“ ajamas, nii nagu nad alati seda teinud on, ning uusi kuulsusi otsimas, keda esindada ning kelle tegemisi suure kella külge panna. Filmis on PR-gurude huviobjektiks Kate Moss, kuid liigne agarus, et Moss’ile ligi pääseda, viib hoopis tegelased vastasuunas, ning heakskiidu asemel langevad mõlemad „neiud“ kogu rahvuse meelepaha valda.

"Absolutely Fabulous: Täitsa hullud"

Filmis on seiklusi omajagu, mis pole küll nii ennastunustavad, ajuvabad või idiootsustest lokkavad, kui seriaalis, kuid sellegi poolest nauditavad. Filmis Eddie ja Patsy elu kujutatud natuke tõsisemalt, mille läbi on proovitud filmile värskust ja võlu sisse puhuda. Samas ei hoita tagasi briti koorekihi kasutamist assamblee moodustamisel – meeletu eputamine kõikvõimalike briti staaridega – moeloojad, modellid, näitlejad, kõigile jagub ekraaniaega, kas või minutist paarini. Kahjuks ei paku see sisu poole pealt kuigi palju juurde, ainuke on Kate Mossi liin, mis on kena ja loogiline, ning lõpuks ka konkreetse lahenduse leiab.

Filmistsenaariumi, nii nagu ka teleseriaali stsenaariumid, on kirjutanud Eddie’t kehastav Jennifer Saunders. Suurelt ekraanilt on eriti selgelt näha, kui suur vahe on tele- ja filmistsenaariumite loomisel – filmi ei saa päris samamoodi komponeerida nagu seriaali ning siinkohal oleks olnud tarvis, et Saundersil oleks olnud kaaskirjutaja, kes tõmbaks kokku tegevusliine, et need laiali ei valguks ning filmi sisulisi pöördepunkte veel radikaalsemaks krutiks, sest need kaks neiut ei löö ju mitte millegi ees risti ette! Puudu oligi seda „täie rauaga“ hullust, millest seriaal muidu lokkab. Siiski on filmil omad võlud ning neid kahte hullumeelset elupõletajat, kes kunagi suureks ei kasva, ei saa jätta nägemata.

"Absolutely Fabulous: Täitsa hullud" on praegu Eesti kinodes.