"Helen Heinroos Hair ei ole pelgalt juuksestuudio vaid elustiilikeskus, kus lisaks erinevatele iluteenustele, mida pakuvad juuksurid, meikarid ja kosmeetikud, saab ka kodumaise disainiga tutvust teha," kirjeldas juuksestilist oma tegemisi.

“Oma salongi asutamine on mul juba kauaaegne unistus, mille nimel olen kõvasti töötanud ja vaeva näinud. Tahtsin, et see oleks just selline mõnus koht, kus on hea olla,” ütles Helen ja tunnistas, et ootab põnevusega, mida tulevik toob.

Eilsel salongi avapeol näitas Helen Heinroos Hair'i meeskond oma oskusi klientide peal ning näha sai hooaja kuumimaid juukse- ja meigitrende. Juustele tekstuuride andmisel olid abiks Goldwelli tooted, modellid riietas disainer KÄT ja nad kandsid New Vintage by Kriss ehteid.

Avavpeole olid kutsutud kliendid, koostööpartnerid ja sõbrad-tuttavad. Õhtu jooksul käisid teda õnnitlemas nii juuksemaailma tegijad kui kohalikud moeloojad.

Väga eriliste kokteilidega üllatas sügisel avatav kokteilibaar ja elavat muusikat pakkus värvikate naiste duo Triinu ja Lepatriinu. DJ Peeter Morna poolt mängitud muusika hoidis peomeeleolu üleval hiliste öötundideni.