Mel Brooks: "Gene Wilder - Meie põlvkõnna üks suuri talente. Ta õnnistas igat meie filmi oma maagiaga ja ta õnnistas mind oma sõprusega."

Jim Carrey: "Gene Wilder oli üks vaimukamaid ja armsamaid energiad, mis kunagi inimese kuju on võtnud. Kui taevas on olemas, on temal kuldne pilet."

Conan O'Brien: "Oli tõeline au vestelda Gene Wilderiga. Ta oli ebatavaliselt geniaalne ja armas koomik."

Ben Stiller: "Gene Wilder. Parim oma alal."

Lucy Liu: "Taas koos. Puhka rahus. Gene Wilder, oma ande tõeline meister."

Robbie Williams: "Gene Wilder...Kergitan kaabut."

Boy George: "Gene Wilder. Milline legend! Puhka rahus!"

Sarah Michelle Gellar: "Ei mingeid teemaviiteid, sest tahan, et säuts kõneleks vaid mehest, abikaasast, geniaalsest Gene Wilderist. Aitäh kõikide nende kingituste eest, mis sa meile jätsid."

Kyle MacLachlan: "See on ehk minu lemmik lausa üldse. Ma kordan seda koguaeg. "Mu nimi on Jim, kuid enamus inimesi kutsub mind...Jimiks."

Nickelback: "Aitäh Gene Wilder."

Rob Lowe: " Gene Wilder oli üks mu varasemaid kangelasi. "Blazing Saddles" ja "Willy Wonka" on koomilise näitlemise kliinikum. Kurb kuulda tema lahkumisest."

Alyssa Milano: "Puhka rahus, Gene Wilder."

Josh Groban: "Aitäh imelise, veidra, puhta kujutlusvõime eest. Üks mu suurimaid kangelasi."

Flea: "Üks parimaid näitlejaid läbi aegade. Soojendas mu südant ja andis lootust, et kõik inimesed võivad olla head. Sel nädalal lahkunud Gene Wilder ja Rudy Van Gelder olid mehed, kes rikastasid minu elu. Need olid inimesed, kes avaldasid tõeliselt mõju, tegid olemise paremaks. Nemad on mu tõelised kangelased."


Zach Braff: "Gene Wilder puhaku rahus. 2016 on seni olnud väga valulik."