Integreeritud kunsti, muusikat ja multimeediat tudeerima asunud Gertu nentis, et kandideeriski vaid ühele erialale. Ükski teine valik teda niimoodi ei kõnetanud.

Aga see ei kõnetanud üksnes teda. Kokku kandideeris 30 kohale 150 õpilast. „Meie erialal on teisigi tuntud tegevmuusikuid. Kindlasti saab põnev olema,“ lisas Eesti otsib Superstaari saates teise koha saanud lauljatar.

Mida sisaldab tänapäeval ühe noore tudengi koolikott?

1. Noodivihik — ülikooliks valmistumiseks ostis Gertu lausa neli noodivihikut korraga. „Usun, et neid noodivihikuid hakkab päris palju minema. Nende jaoks on vaja osta ka harilikke pliiatseid, pastakaga keegi noodivihikut ei täida,“ muigas noor muusik.
2. ISIC Tudengikaart — Gertu koolikotis on loomulikult ka pangakaart! Tema valikuks osutus Swedbanki ISIC Tudengikaart, millel on ka viipemakse võimalus. „Kuna minu päevakava on väga tihe, siis kõikvõimalik aja kokkuhoid kulub marjaks ära. Viipemaksega saan kiiremini oma asjade eest maksta ja tänu sellele ei kulu kassajärjekorras seistes lisaaega,“ selgitas Gertu, kes tänu puutevabale kiibile saab kaarti kasutada ka ülikoolis ukse- ja raamatukogukaardina. Kui Sul tekkis huvi Swedbanki ISIC Tudengikaardi vastu, siis saad selle tellida endale siit: www.swedbank.ee/isic.
3. Uus singel — varasemalt on Gertu välja andnud kaks singlit. Nüüd ilmus talt uus singel „Olen siin“, mille muusika autoriks on Tomi Rahula. Sõnadesse panustasid Anni Rahula ja Silja Vipre ning produtsendina lõi Tomi kõrval kaasa ka Marcus Peak. Tegemist on looga, mille valmimist on Gertu kaua oodanud. „Mul on hea meel, et sain singli valmimises tugevalt kaasa rääkida. Esimest korda käisin selle lauluga stuudios juba aprillis ja selle tõttu oli raske loo välja andmist ära oodata,“ selgitas ta. Kuula Gertu uut singlit.

4. Pastapliiats — kui paljud on käsitsi kirjutamise juba unustanud ja kirjutavad üksnes iPadi või arvutisse, siis Gertule meeldib väga just pastakaga kirjutada. „Mulle on alati rohkem käsitsi kirjutada meeldinud. Siis saab kirjutatu kohe üle lugeda ja see talletub kuidagi paremini. Vähemalt esialgu ei kavatse ma sellest harjumusest loobuda,“ selgitas ta.
5. Märkmik — kooliaasta alguseks ostis Gertu klassikalise musta märkmiku. Sinna kavatseb ta sisestada nii tunniplaani kui ka päevakava. „Mul on küll ka telefon, kuhu märgin kohtumisi, aga üks korralik märkmik kulub alati ära. See annab väga hea ülevaate päevakavast,“ sõnas ta lõpetuseks.
Jaga
Kommentaarid