Kaheksa aastat tagasi oli Ikevald Rannapi üheks suureks unistuseks elada välismaal. See unistus on täide läinud ja mees on kanda kinnitanud Londonis.

Seni sõbra diivanil peatunud muusik on leidnud endale püsiva kodu Bethnal Greenis, mis asub Londoni kesklinnas, Shoreditchi lähedal (Londoni Kalamaja). Sisse kolib mees homme ja hetkel ei ole tal aimu, kellega ta koos elama hakkab. Nimelt on lisaks tema toale korteris veel kolm tuba.

“Võtsin korteri otsimiseks natuke rohkem aega kuna minu jaoks on hästi oluline, et see oleks valgusküllane, avar, puidust põranda ja hea vaatega.“ Rolli mängis ka asukoht. Nimelt on mehe sõnul võimalik Bethal Greenist Tallinna lennujaama jõuda umbes viie tunniga.

Selleks, et Londonis hakkama saada, pani Rannap esinemiste pealt teenitud raha kõrvale, samuti on mehel mõned toetajad. “London on kallis. Asjad on kolm kord kallimad, kinnisvara isegi neli korda, toit kohati odavam, väljas käimine kindlasti kallim. Aga ma olen nõus elama suhteliselt minimaalsete kuludega senikaua kuni saan tegeleda oma muusika ja loominguga. Minu tegemisi on toetanud MyFitness ja veel mõned ettevõtjad, kes usuvad minusse ja tahavad mul aidata asja edasi viia.,“ ütleb mees ja lisab, et ta ei saakski seda kõike teha ilma Eesti ja eestlaste toetuseta.

Peamine põhjus, miks muusik Londonisse läks, on uue plaadi kirjutamine. “Eks see uus plaat tuleb suuresti nendest tunnetest, mis siin tekivad. Kolimine, uude kohta minek. Kõik need tunded ja mõtted, mis tekivad, püüan ma ka loomesse panna. Need on justkui laskemoon lugude kirjutamiseks.“

Praeguste plaanide kohaselt plaanib Rannap Londonis veeta vähemalt aasta. Oktoobri lõpus läheb muusik Taisse laulukirjutamislaagrisse ja juba on kokku lepitud ka esinemine aastavahetusepeol koos üheksaliikmelise soul’i bändiga. “Kuna mulle esinemine meeldib, siis mõned etteasted ma ikkagi teen ja võib olla hakkan alates oktoobrikuust oma loominguga esinema ka Londoni kesklinnas,“ ütleb Rannap ja lisab, et Eestisse plaanib ta tulla jõulude ajal, et see koos pere ja sõpradega veeta ning anda mõned kontserdid.

Hoia end kursis Ikevald Rannapi tegemistega tema Facebooki lehel SIIN