1. Adam Sandleri isa on põhjus, miks temast sai koomik
„Mu isa pole mulle kunagi pidanud loengut teemal „sa pead tegema seda või sa ei tohi teha teist“. Ta kasvatas meid olles ise eeskujuks. Minu isa polnud täiuslik, kuid ta õpetas meid väärtustama peret ja lähedasi. Ta oli ägeda iseloomuga ning osalt olen ka mina selle temalt pärinud. Ta ärritus kergesti, kuid mida vanemaks ta sai, seda rahulikumaks muutus. Minu huumorisoon oli viis, millega vanamehe maha rahustasin.“

"Minu pruudil on mälukas"

2. Tema esimene komöödiaalbum nomineeriti Grammy’le
Lisaks tema edule filmimaailmas, sai Sandler kriitikutelt palju positiivset vastukaja ka oma esimese komöödiaalbumi puhul. „They’re All Going to Laugh at You“ nomineeriti Grammy’le ning album pälvis plaatina taseme.

3. Ta annetas 1 miljon dollarit kodulinna poiste ja tüdrukute klubile
2007. aastal annetas Sandler oma kodulinnas Manchesteris, New Hampshire’is asuvale tüdrukute ja poiste klubile 1 miljon dollarit. Ta ütles, et tal on selle klubiga seoses palju kalleid mälestusi: korvpall, ping pong ja oma pükste täis laskmine.

"Minu pruudil on mälukas"

4. Tal on oma täht Hollywoodi kuulsuste alleel
2011. aastal sai Sandler endale 2431. tähe Hollywoodi kuulsuste alleel.

5. Ta on alati klassi kloun olnud
Juba alates lasteaiast kuni keskkoolini välja oli Sandler alati nn. klassi kloun, kuid ta ei tulnud selle pealegi, et sellest võiks saada tema elukutse, kuni tema vend seda soovitas. Peagi esines ta komöödiaklubis Bostonis, mis tõi kaasa lisatöid ja pakkumisi – algus edukaks karjääriks oli tehtud.

"Minu pruudil on mälukas"

6. Ta on tõsine korvpallifänn

7. Ta on suurepärane sõber
Ta mitte ainult ei kutsu oma sõpru enda filmidesse (mõelge, mitu korda olete koos Sandleriga ühes filmis näinud selliseid näitlejaid nagu Allen Covert, Peter Dante ja Jonathan Loughran’i?), vaid ta on produtseerinud nende enda filme.

"Minu pruudil on mälukas"

8. Ta on oma tegelaskujude nimede suhtes väga valiv
Igal kirjanikul on oma kiiksud. Sandleri oma puudutab teadlikult või mitte teadlikult nimesid. Tema tegelaskujudel on peaaegu alati nimi, mis lõppeb „y“’i laadse häälikuga: Billy, Happy, Robbie, Sonny, Nicky, Davey, Whitey jne. Ja mitte ainult. Kõik naisnäitlejate karakterid, kellega Sandleri tegelaskujul on filmis suhe, kannavad nime, mis algab „v“-ga: Veronica Vaughn, Virginia Vennet, Vicki Vallencurt, Vanessa, Valerie Veran jne.

9. 90ndate keskpaigast sajandi lõpuni oli Sandler kõige populaarsem näitleja
5 aasta jooksul osales ta 5 filmis, millest said tõelised hitid: "Billy Madison", "Luuser Bobby" ("Waterboy"), "Pulmalaulik" ("The Wedding Singer"), "Lahe papa" ("Big Daddy"), "Happy Gilmore".

"Minu pruudil on mälukas"
10. Aastal 2010 läks ta oma kunagisse keskkooli kõnet pidama
Tavaliselt käivad näitlejad kõnet pidamas suurtes ja mainekates ülikoolides, kuid mitte Sandler. Ta läks oma vanasse Manchester Central’i keskkooli ning pidas seal 2010. aastal inspireeriva lõpukõne.