”Kas lapsesaamine (ja -tegemine) pole täiskasvanulik otsus? Ja kui juba nii on, kas pole tore, et noored selle ka abieluna tahavad vormistada, kõigi õiguste ja kohustustega? Erika peaks oma tütart hoopis toetama. Praegu on jäetud toetamine võõra perekonna hooleks. Väitest, et abielu Sirliga on äriprojekt, ei saa üldse aru ja seega pole veenev. Mismoodi läheb selle poisi ja tema pere äri paremini sellest, kas ollakse abielus või mitte? No-jah, reklaam kulub muidugi marjaks ära, aga see seik ei mõju kaua. Ega Salumäe nimi nüüd Hispaania turul ka ikka mingi eriline sõna pole — tegemist on ikka nn nishialaga.

Mis puutub saatejuhti, siis kivid lähevad praegu ikka TV3 meikijate ja stilistide kapsaaeda — võltsripsmed, vale näovärv ja huulevärv ja -joonis jne. See ei olnud ju otsesaade, siis saaks ju enne kokku leppida, mis toonis on kellegi riided, et ei tekiks visuaalset vastuolu — Evelin erkkollases end eksponeerimas ja Salumäe mustas. Muide ka Salumäe meik oli sama õudne, algul mõtlesin, et ena, mul telekal midagi viga….

Salumäest veel. Kui oli medalite müümise lugu, siis info oli, et vajab operatsiooniks raha ja loomulikult tundsid kõik kaasa — tervis on tõesti oluline. Nüüd siis eile info, et raha oli vaja tütre kalli koolituse eest maksmiseks — et siis järgmine kuvand? Tegelikult ei peaks see üldse meie asi olema, mis keegi oma rahaga teeb, aga selline pisarate väljakiskumine ka hakkab vastu.”

***

“No lihtsalt ei sobi see saatejuhiks olemine sellele inimesele. Ta ei ole rääkija, see pole sellele isikule omane, kindlasti on tal palju teisi häid omadusi, kuid mitte saatejuhtimine. Võib mõista TV 3-e, kuid peamine jäi arvestamata — Evelin pole jutustaja. See on sama, kui üliväga disainitud söögikoht ilma hea toiduta.”

***

“Esimese saate kohta polnud väga vigagi, arenemisruumi veel on ja küllap läheb paremaks. Minule meeldis hoopis see, et saatejuht ei olnud nagu sütel, kes peab iga hinna eest otsima intriigi, kelle ülesandeks on intervjueeritavat panna halba valgusesse, temalt kogu-aeg midagi välja pressides. Igatahes oli Evelin heatahtlik ja see mulle meeldis.”

***

“Mulle on meeldinud nii Evelin Ilves kui ka Erika Salumäe, aga antud saade, vabandage väga, pani mind kui televaatajat piinlikkust tundma. Ühelt poolt saatejuht, kes kohe selleks üldse ei sobi ja siis ema kes tuleb lahkama avalikult peresuhteid, mis isegi enam-vähem suhete korral peres on lahendatav. Antud see saade näitas,et ikka midagi on väga mööda ja seda kindlasti mitte selle teise pere poolt, kuigi see on ka omaette ooper:).”