Oma plaanidest rääkides tõdes mees, et tal on plaanis suur jõuluteemaline maagiaetendus, ent saatejuhtimine võtab päris palju aega, mistõttu peab ta ilmselt illusionistiameti hetkeks tagaplaanile jätma.

"Samal ajal saan ma juhtida saadet „Selgeltnägijate tuleproov”, mis on ju omamoodi huvitav ettevõtmine. Peagi läheb see eetrisse," selgitas Veber.

Sa oledki seal konkreetselt saatejuht?

Täpselt nii. Olen saatejuht ja ka žürii liige, kes vaatab selgeltnägijate tegemisi ehk skeptilisema pilguga. Et keegi seal mingi trikiga tulemusi ei saavutaks, vaid kasutaks tõepoolest oma selgeltnägijavõimeid.

Mismoodi sina skeptik oled? Kas selgeltnägijad ja silmamoondajad pole mingis mõttes n-ö ühes leeris?

Tõsi. Ma ei saa öelda, et ma oleksin seal selline skeptik, kes mitte midagi, mida näeb ja kogeb, ei usu. Ma ei ole see, kes ei usu, et inimestel võivad olla mingisugused erilised võimed. Ei. Aga usun, et tunnen päris hästi ära selle, kui keegi läheneb asjale mingisuguse trikiga või üritab olukordi lahendada, toetudes oma erilisele tunnetusele või võimele.

Oled sa saate salvestamise ajal näinud pigem trikitamist või tõelist imet?

Aus vastus on: olen kogenud tõelist imet. Seni nähtu on mind ikka tõsiselt üllatanud. Pean tunnistama, et läksin sinna saatesse sooviga tõmmata suurel hulgal inimestel vaip jalge alt, aga saadete jooksul on minust, skeptikust, saanud see, kel on sageli imestusest silmad pärani.