“Meie eest hoolitseti ikka väga hästi. Meil olid grimmarid, tuurimänedžerid ja assistendid ja kõige jaoks oli ikkagi inimene. Alguses ei teeninud loomulikult midagi. Meil maksti lihtsalt elu kinni. Kui bänd oli ennast tõestanud, vähemalt müügi järgi, siis meie sissetulek oli normaalne. Teenisime rohkem kui praegu.” meenutas Lenna saates Vanilla Ninja hiilgeaegasid.

Lenna sõnul hakkasid asjad halvaks kiskuma siis, kui piigad hakkasid oma peaga mõtlema: “Mõtlesime, võiks olla paremad tingimused ja võiks nõuda rohkem ning otsustasime David Brandesega koostöö lõpetada. Leidsime enda ümber uue mänedžmendi, kes meie eest hoolitses ja aitas teha uue plaadilepingu EMI Germanyga. Selle plaadiga ei läinud nii edukalt. Siis ilmus David Brandes uuesti välja ja kaebas EMI kohtusse. Ühesõnaga, hakkas mingisugune õiguste üle jagelemine suurte kalade vahel. Ja meie olime seal keskel lihtsalt, ” seletas Lenna ja tõdes, et kuig EMI lõpuks ikkagi võitis, siis polnud neil enam mõtet teha midagi, sest õige aeg oli juba mööda libisenud.

Nüüd sellele ajale tagasi vaadatest mõtiskleb Lenna, et võisid Davidi alt lahkumisega teha suure vea: “Võib-olla me oleksime siiamaani jätkanud. EMI ehk suurfirma panustas meisse vähem kui üksikindiviid, kes tagus päevast päeva seda rauda, kuni see oli kuum. Suurfirmadega — meil on ka muid näiteid — võib juhtuda nii, et sõlmitakse leping ja artist, pannakse see plaat riiulile ning rohkem ei juhtu midagi.”