"Oleme kokku pannud uutest andekatest inimestest koosneva ja motiveeritud meeskonna ning usume, et saame pakkuda väga heal tasemel programmi koos kvaliteetsete joogi ja söögi elamustega," teatas Jantson, kes on lisaks uue Privé üheks omanikuks olemisele ka restoranide Manna La Roosa, Tai Boh ja VS Cafe, retromuusika festivali We Love the 90s ja vene popmuusika festivali Tanzevalnaja Volna juhtfiguur. "Kindlasti saame head sünergiat tekitada Manna La Roosa, We Love the 90s ning miks mitte ka Tanzevalnaja Volna festivali ja Privé vahel," lubab ta.

Omanikku vahetanud legendaarne ööklubi esitleb oma uut logo sel kolmapäeval, 21. septembril, kui avatakse ka Privé Facebooki leht.

1. oktoobril toimuva avaürituse peaesineja on kunagise skandaalse ansambli t.A.T.u. lauljatar Julia Volkova, Londonist saabub aga DJ-pulti Ministry Of Sound taustaga ning Eestis palavalt armastatud DJ Skinz.

Privé programmi ja turunduse spetsialisti Jennifer Einbachi kinnitusel jätkatakse ööklubi mõnede traditsiooniga, kuid ennekõike on tulemas mitmeid muudatusi: laupäeviti jääb toimuma pidu Kriim, mis "saab omale täiesti uue sädeluse", kuid reeded saavad täitsa uue näo. "Reedese programmi osas toimuvad märkimisväärsed muudatused ning nendel päevadel hakkavad erinevad tuntud ürituste korraldajad läbi viima oma menukaid peoformaate," sõnas Einbach.

"Oma pilgud suuname ka nädalasisese programmi tootmisesse. Privé on ainulaadne klubi, mis sobib tänu oma lava- ja ruumilahendusele ideaalselt ka pisema teatri või kontserdi toimumiskohaks. Tänu värskele remondile saame klubi ruume pakkuda ka firmaüritusteks või muudeks toredateks sündmusteks," lisas Einbach.

Uued tegijad meenutavad, et pika ja väärika ajalooga Club Privé on maineka Inglismaa ajakirja DJ Mag küsitluses jõudnud maailma 100 parima klubi edetabelis 23. kohale ning pälvinud mitmeid disainiauhindu. Ööklubis on 14 tegevusaasta jooksul mängitud kokku 20 000 tundi kvaliteetset klubimuusikat. Külastajate rõõmuks on kohale toodud enam kui 4000 erinevat artisti nii Eestist kui ka välismaalt, nende hulgas Josh Wink, Netsky, Joey Negro, DJ Premier, LTJ Bukem, London Elektricity, Sugar Hill Gang, Kenny Dope, Todd Terry, Derrick May, Juan Atkins, Fabio, Grooverider.