Kõlakale panid aluse ajakirja In Touch veergudel avaldatud paparatsopildid, millelt oli näha, kuidas staarid omavahel tülitsevad. Pärast pikka vaidlust süütas Jolie nukralt sigareti ja Pitt kõndis minema. Mille üle täpsemalt riidu mindi, pole loomulikult senini teada.

Hiljem ootas ees Jolie filmi "Unbroken" esilinastus, kuhu mindi koos, nagu miskit poleks vahepeal juhtunud. Kuigi punasel vaibal jäeti mulje üksmeelsest liidust, lahkuti mõne kanali väitel Ausraaliast eraldi eralennukites.

Vaata kurikuulsaid pilte SIIT!

Lähedaste allikate sõnul sai küll Brangelina abielule saatuslikuks laste kasvatamise pärast tekkinud lahkhelid, kuid erinevad kõmulehed sahistavad, et Bradi südame on võitnud hoopis uus kaunitar. Hurmurit on seostatud nii prantslannast Marion Cotillard'iga kui ka Gwyneth Paltrowga. Mingi hetk ringlesid ka jutud, et mees on asunud suhteid soojendama oma endise abikaasa Jennifer Anistoniga.

Teatavasti tõi Brad Pitt oma suhte Angelina Joliega avalikuks vaid mõned nädalad pärast Anistonist lahutamist ning seega peaksime me õige pea teada saama, kas ka mõni kõlakas seekord tõele vastab.