“Ma peksan neid regulaarselt, see tavaliselt aitab,” sõnas Brad 2011. aastal ning lisas, et jätab neid karistuseks ka söögikordadest ilma. Muidugi on need laused öeldud naljana ning Pitt on ka tunnistanud, et ühel korral üritas ta oma last Maddoxit karistada, ent see lõppes fiaskoga, vahendab Daily Mail.

Bradil ja Angelinal on kahepeale kuus last. Kolm adopteeritud last, 15-aastane Maddox, 12-aastane Pax, 11-aastane Zahara. Lisaks ka kolm bioloogilist last, 10-aastane Shiloh ning 8-aastased kaksikud Knox ja Vivienne.

Lapsi viiakse näiteks sõjatsoonidesse ja pagulaslaagritesse ekskursioonidele, et nad saaksid aru maailmas toimuvast, ent tundub justkui pole ka laste kodune elu kuigi korras.

Selle aasta alguses usaldas Angelina laste hoolitsemise eest vastutamise oma venna James Haveni kätesse. Angelina usaldab oma venda koguni nii palju, et maksab talle 10% enda tuludest.

Lapsed pole ka kunagi koolis käinud, Maddox küll käis mõnda aega ühes Los Angelese prestiižikas lütseumis, ent sealne korraldus ei sobinud talle. Sestap on kõik kuus põngerjat algusest peale koduõppel olnud.

Nüüd aga tahab Angelina vähemalt vanemad lapsed kindlasti kooli saata, et nad õpiksid sotsialiseeruma.

Brad Pitt peaks justkui laste koolitee üle rõõmu tundma, on ju mees isegi öelnud, et nende kodune elukorraldus meenutab raamatu “Lendas üle käopesa” sisu — romaan räägib vaimuhaiglas toimuvast. “Meil valitseb kaos hommikust kuni õhtuse uneajani, vahel ka pärast seda,” on Pitt öelnud.

Mitmed endised lapsehoidjad, kes Brangelina heaks tööd teinud, kinnitavad, et kuuepealine lastekari on aeg-ajalt küllaltki taltsutamatu olnud. Lapsed vannuvad, kaklevad ning Maddox ja Pax pidid eriti kehva käitumisega olema.

Üks lapsehoidjatest väidab, et toona 9-aastane Maddox jõi veini ning siis sõitis pere aias autoga ringi. Lapsehoidja tõdes ka, et lapsed kuulasid pigem Pitti kui Jolied, ent sõnas ka, et paaril pole laste üle mingit kontrolli.

Teised allikad väidavad, et laste kasvatamine on olnud paarile väga suur väljakutse ning ehkki Pitt on üritanud kehtestada reegleid ja luua distsipliini, on Jolie vabakasvamise poolt ning pole lapsi kunagi piiranud.

Pitti ja Jolie kasvatusmeetodite erinevus on aga mõistetav — Pitt on pärit USA maapiirkonnast veendunud baptistide perekonnast ning ei sea lapsi pereelus esikohale, seevastu Angelinat kasvatas üksikema, kes noorelt munasarjavähi tõttu hinge heitis.

Pitti ja Jolie tütar Shiloh on alates kolmandast eluaastast end poisiks riietanud ning näib, et vanemad toetavad teda. “Me peame teda Johniks kutsuma,” sõnas Pitt.

Üks lastest, Maddox, on ka tulihingeline relvahuviline ning teda paeluvad sõda ja võitluskunstid. “Talle nii väga meeldivad relvad, isegi emadepäevaks kinkis ta mulle joonistuse automaatrelvast, mille Brad lasi kaelakeeks meisterdada,” pids Angelina poja kiindumust armsaks.

Kui Maddox oli seitsmene, arvas Angelina, et on õige aeg pojale pistodasid koguma asuda. “Minu ema viis mind esimesele pistoda ostlemisele 11-12-aastaselt ja ma olen ka Maddoxile juba mõned ostnud,” sõnas Angelina.

Kaheksandaks sünnipäevaks kingiti Maddoxile reis Iraagi pagulaslaagrisse.

Aeg-ajalt põgenesid ka Brad ja Angelina oma hullumeelse elukorralduse eest ning ööbisid tihti hotellides. Jolie rendib regulaarselt ühte Los Angelese hotelli sviiti.

Kui nende lapsed olid väiksemad, oli igal võsukesel oma hoidja, kes nendega kasvõi ööläbi multifilme vaatasid — ikka seepärast, et pideva reisimise tõttu tekkinud ajavahedest tingitud uneäired hoidsid lapsi ärkvel. Kaks lapsehoidjat lahkusid töölt omal soovil 2008. aastal, kui Angelina oli filmi “Wanted” võtetel, sest naised pidid töötama ööpäevaringselt, ilma vabade päevade või puhkuseta.

Ehkki Brad Pitt on üritanud lastele korda õpetada, on temagi teinud asju, mis väikelaste tähtsa rutiini sassi löövad. “Brad võib kesed ööd otsustada, et viib kaksikud jäätist sööma,” sõnas endine lapsehoidja.