Leplandi video esitlemine Olympic Casinos polnud mitte kokkusattumus: nagu videos ülevoolavalt eksponeeritud kaubamärgilogodest võib eksimatult järeldada, pani kasiinohiid koos ennustuskeskkonnaga OlyBet klipile kahasse õla alla ning seda lopsaka nähtavuse eest.

Et ERR video eetrisselaskmisel eksis, tunnistab telejaam ka ise ning edastab pressiesindaja kaudu ka vabanduse: "Konkreetses videos oli reklaamielement tõepoolest liialt tugev. Sellisel juhul oleks pidanud video jääma näitamata või oleks pidanud videole järgnema saatejuhtide kommentaar. Vabandame eksimuse pärast."

"Muusikavideo näitamise ainus mõte oli tutvustada vaatajatele Ott Leplandi värsket loomingut, kes on kahtlemata Eesti üks parimaid ja armastatumaid meeslauljaid,” selgitas Publikule juhtunut "Ringvaate" toimetaja Karmel Killandi.

ERRi eetikanõunik Tarmu Tammerk on seisukohal, et nagu varemgi, peab ERR ka praegu ja edaspidi hoolikalt jälgima materjali, mida saadetes kasutatakse, ning vältima reklaammaterjalide sattumist eetrisse.

Vaata videot: