Koostöös teatri ning satelliidipilti vahendava ettevõttega Pathé Live tuuakse otseülekanded Moskva Suurest Teatrist ligi 1400 ekraanile üle 50s erinevas riigis. Pildiedastuse puhul on silmas peetud just kinode laiekraane, heli jõuab kinosaalis viibijateni 5.1. formaadis ning kasutusel on vähemalt 10 erinevat kaamerat.

Eestis saab balleti ülekandeid nautida Coca-Cola Plazas ja Tartus kinos Ekraan.

Seitsmendat järjestikust aastat näeb kinodes Coca-Cola Plaza ja Ekraan balletiülekandeid Moskva Suure Teatri lavalt. Oktoobrist aprillini kestva hooaja jooksul näeb seitset unikaalset balletti, millest neli kantakse satelliidi abil vaatajateni otseülekandena ("Kuldajastu", "Uinuv kaunitar", "Kaasajaõhtu" ja "Meie aja kangelane") ning kolme näeb salvestisena ("Helge oja", "Pähklipureja" ja "Luikede järv"). Kõiki ülekandeid on võimalik nautida HD pildis ja 5.1 heliga.

Hooaja jooksul on võimalik näha kaasaja kõige andekamate ja tunnustatumate Vene koreograafide nagu Aleksei Ratmanski, Juri Grigorovitš ja Juri Possohhov loomingut. Lisaks on harukordne võimalus 19. märtsil näha etendust „Kaasajaõhtu“, millele on koreograafia teinud Lääne-Euroopa suurkujud Hans van Manen, Sol León ja Paul Lightfoot.

Moskva Suure Teatri ülekandeid näeb rohkem kui 50 riigis ja 1600 kinos üle maailma.

Moskva laval astuvad koos Suure Teatri võrratu trupiga üles balletimaailma sellised kuulsused nagu Svetlana Zahharova, David Hallberg, Olga Smirnova, Vladislav Lantratov, Deniss Rodkin ja Mihhail Lobuhhin.