Urban Kirbuturg on üks osa samal nädalal algavast tänavakultuurifestivalist JJ-Street Baltic Session, mis ühendab endas tantsu, tänavakunsti, räppmuusika ning urbanistlikud moesuunad. Kui aga arvata, et lettidelt leiab üksnes “gangstapükse” või kuldkette, siis kaugel sellest – koju võib minna nii Michael Korsi koti või Calvin Kleini kingadega!

Hea õhtujuhi ning DJ saatel on oma garderoobi lahti laotanud ka tuntud näod ja staarid. Toome Teieni 10 hädavajalikku eset, mille nimel riidekapp on valmis surema:

1. Kaunis kleit igaks elu juhtumiks. Kas varem ei olnud hind rahakotile meelepärane ja ihaldasid seda kleiti vaateaknalt? Nüüd on Sul võimalus see enda riidekappi viia.

2. T-särkide kuningriik. Hetk, kui hakkad letist juba mööduma, aga midagi jääb silma? Vaatad peale ja mõistad, et just see on kapist puudu. T-särgid on
suurepärane võimalus lisada oma must-valgele garderoobile värvi ja sügise pimedusest välja astuda.

3. Kingad, kingad, kingad. Naistel pole kunagi liiga palju kingi!

4. Ehted. Olete ehk kuulnud lauset “Teemandid on tüdrukute parimad sõbrad”?

5. Peakatteid igas valikus. Millega peletada sügistuult? Urban Kirbuturult leiad endale huvitavaid lahendusi, alustades nokamütsidest ja lõpetades kübaratega.

6. Kasukas või sulejope? Ilmataat annab juba vaikselt mõista, et ees ootab külm ja pikk talv. Ehk just kirbukalt leiad omale sooja kaaslase eriti soodsalt?

7. Iga naise parim sõber. Sel korral ei ole lettidel neljajalgsed sõbrad, vaid hoopis iga naise parimatest parimad – kotid! Urban Kirbuturul leiab nii selja-, käe-,
telefoni- kui ka trennikotte ehk kõike, mida on vaja igapäevaseks asjaajamiseks. Igal glamuuritaril on kohustus omada erinevaid kotte, mida erineva riietusega
sobitada.

8. Moekas, pehme ja soe. Ükski talv ei möödu ilma tõelise sallita, mis peab olema moekas, pehme ja soe. 3:1 nagu hea kohv piima ja suhkruga.

9. “Must have” ehk elupäästja. Loomulikult ei puudu 19. oktoobril Punasest saalist kõik soojad kampsunid, mis talvel käituvad kui meie elupäästjad ning soojendavad meid ka kõige külmematel õhtutel!

10. Kuulsuste riidekapi paremik. Viska pilk peale Baltic Sessioni kodulehele ning Urban Kirbuturu Facebooki sündmusele – nii saadki teada, millised staarid ja
moeblogijad sel aastal müüma tulevad. Piiluda saab ka nende müügivalikut!

Urban Kirbuturu müügilettidelt võib leida nii populaarseid kiirmoe firmasid kui ka kõrgmoe ja austatud disainerite loomingut. Näiteks võib tuua H&M, Lindex, Zara, Nike, Adidas, Calvin Klein, Ralph Lauren, Michael Kors ja paljud teised.
See on fakt, et Urban Kirbuturul on iga toodet ainult üks ja ühes suuruses. Järjekorras seismine võib küll väsitada, aga esimesed 25 külastajat saavad endale kingikoti. Pärast kirbuka külastamist on olemas kõik vajalik, et astuda 23.oktoobril Nordea Kontserdimajas Baltic Sessioni finaalsündmusel täiesti laitmatult üles.

Tahad ise müüma minna?
Registreerimiseks loo kasutajakonto www.balticsession.com keskkonda. Müügiplatsi eest tasumine toimub samuti kasutajakeskkonnas.
Külastajatele on sissepääs 1€, eelkooliealistele tasuta!