"Minu eesmärk pole kunagi olnud olla nagu Hugh Hefner, aga tundub, et mu saatus suundub poolvägisi selles suunas," tõdes Travers Beynon väljaandele NY Post.

"Naljakas, et nii paljud mehed petavad oma abikaasasid erinevate tüdruksõpradega. Mina olin oma naisega esimesest päevast alates täiesti aus. Mu naine on biseksuaalne ja seega kõik toimib hästi," lisas mees, kellel on käsil teine abielu ning ta on oma naise Taeshaga koos olnud seitse aastat. Mehel on ka neli last.

Beynoni Instagrami kanal reedab mehe elustiili kohta küllaltki palju. Pidev priiskamine, kaunid neiud, kallid autod ja uhked peod saadavad mehe argipäeva.

Mees ise on oma naistearmee kategooriatesse jaganud. Abikaasa ja pruudid on inglid, sekspartnerid on jumalannad, peoplikad on kommitüdrukud ja muud tibid teevad elu lihtsalt huvitavamaks.

Ehkki Beynon elab laialt, on ta vägagi teadlik sellest, et osad naised on vaid raha peal väljas. "Kohe kui ma märkan mingit kullakaevamist, lõpetan selle suhte ära," sõnas ta.

Travers on end ise üles töötanud, ta on pärit tavalisest perekonnast ning oma rikkuse teenis Austraalias jalgpalli mängides. Spordikarjääri pidi mees aga vigastuse tõttu lõpetama.

"Mul on palju vihkajaid, ent järelikult teen ma midagi õigesti. Mul on üks elu elada," lisas ta.