Pealtnägija sõnul käitus Azelia Banks ebastabiilselt, vahendab TMZ. Wu Tang Clan'i räppari RZA seltskonnas peole saabunud naine asus Russel Crowe muusikamaitset mõnitama, nimetades teda "igavaks valgeks meheks". Kui aga üks külalistest asus peo peremeest kaitsma, pööras Banks täiesti ära: "Teile meeldiks, kui ma enda klassi purustaksin, lõikaksin teil kõrid läbi ja verd voolaks nagu mõnes Tarantino filmis," olevat staar kriisanud. Banks olevat klaasi juba kätte haaranud, ent Crowe astus vahele ja viis naise minema.

Azelia Banksil on õhtust aga hoopis teistsugused mälestused. Skandaalne lauljatar kurtis sotsiaalmeedia vahendusel, et Crow nimetas teda hoopis neegriks, kägistas teda ja sülitas talle näkku. Banks ütles, et soovis intsidendi tõttu enda surma ja peol viibinud mehed lasksid sel kõige juhtuda. Tema postitused on nüüdseks kustutatud.


Foto: Kuvatõmmis

Muusik on ka varem poleemikat tekitanud. Aasta alguses kõrvaldati ta Twitterist, sest naine ründas oma säutsudes One Direction'i endist liiget Zayn Maliki.