Järvsoo sõnul mahub kodumaisele moeareenile alati rohkem häid tegijaid ning ta nimetas ka kolm enda jaoks sümpaatset disainerit.

"Kristel Kuslapuu, kes on mitmeid aastaid väga äge tegija, sest kudum, mis enne tema tulekut oli võib-olla teema, mida suurtele moelavadele ei saadetud hea meelega," tunnustab Järvsoo kolleegi ja lisab, et kuna Kuslapuu on kudumiteema nii enda kätte haaranud, siis ükski inimene ei mõtle neid vaadates suvalistest käpikutest. "Kodukootud käpikud on ka muidugi omal kohal, aga see on juba korralik kõrgmood. Kõrgmood tähendab käsitööd ja väga suurt ajapanust ning see on kõik tema teostes olemas," lisas Aldo.

Kristel Kuslapuu TFW 2013

Oma teiseks suureks lemmikuks peab ta aga Londonis elavat räppar reketi pruuti Roberta Einerit. "Koheselt pärast ülikooli lõpetamist Londonis on ta sellise tähelennu teinud. Me oleme väga rahul, et ta oli nõus tulema Eestisse oma kollektsiooni näitama. Leida moekunstis täiesti omane asi, et sa vaatad peale ja ütled, et see on Roberta Einer! Et see on see original! Seda ei ole enne tehtud, seda pole kellegi pealt maha viksitud," sõnas Järvsoo uhkusega.

"Kuigi võiks rääkida noortest tegijateks, ei sulgeks ma ust vanema põlvkonna disaineritele, kes suudavad jätkuvalt täiesti uudset loomingut teha, mida igal aastal oodata. Vilve Unt on üks selline disainer, kelle loomingut mitte ainult mina ei oota, vaid ma tean nii paljusid noori moeblogijaid ja ajakirjanikke, kes ootavad ainult seda, millega Vilve järgmisena välja tuleb," tõdes Järvsoo ja lisas, et Vilve Unti disain on ajatu.

Vilve Unt TFW 2013