"Varjudemaa"
"
Selle loo meloodiates on midagi, mis sobib nii autosõiduks kui mediteerimiseks. Korraga ei soovita mõlemat siiski teha."

"20 aastat"
"Sobiv lugu, mille taustal aeg seisma panna ja aastale tagasi vaadata."

"Me"
"Sügisese akende pesemise lugu ja inspiratsioon linnahelide kuulamiseks. Salvestasin selle Nils Frahmi töötluse Berliinis elades, kus lindistasin loosse ka akna taga kõlanud kirikukellad, mis alguses mu salvestamist segasid."

"Yes to Yesterday"
"Sügise saabumise ja minevikuga rahu tegemise lugu. Samal ajal nukker ja rõõmus. Sobib hästi klaasikese Lagavulina kõrvale."

"Sõnumid"
"Vihmase ilmaga külmas trollibussis sõitmise lugu. Väljas on külm aga sees on piisavalt põhjust sooja tundmiseks."

Kitarrist, muusikakirjutaja ja laulja Mauno Meesit astub Üle Heli festivalil lavale laupäeval, 29. oktoobril Telliskivi Punases Majas. Koos Tiit Kikase ja Jaagup Tormisega toob Meesit kuulajateni muusika oma viimastelt albumitelt "Varjudemaa" ja "Closer‘".

Mauno Meesit tõusis avalikkuse tähelepanu alla elektroonilise muusika projektiga Sinine, millelt on ilmunud kaks albumit saksa leibeli Accession Records all. Ta on kirjutanud muusikat mitmele teatrilavastusele ja teleseriaalile, on auhinnatud ja nomineeritud Eesti muusikaauhindadel ning edukalt figureerinud nii kohalikes kui välismaistes muusikaedetabelites.

Vahepeal kaks aastat Berliinis elanud Meesit avaldas möödunud kevadel esimese oma nime all ilmunud albumi "Closer", millega tutvustas oma loomingus uut minimalistlikku suunda, mille vaimus on kirjutatud ka talvel ilmunud "Varjudemaa" heliriba-album.

Üle Heli festival toimub 28.-30. oktoobril erinevates Tallinna paikades nagu Kultuurikatel, Punane Maja, Lekker, MimStuudio ja Pika Jala torn. Vaata üritus Facebookist!