Briti meediastaar puhkes telesaatele "In Therapy" intervjuud andes nutma ning meenutas, kuidas ta teismeeas aitas oma emal endalt elu võtta. Katona oli julgustanud oma ema üledoosi võtta, kui too oli virelemas sügavas depressioonis. "Kui ma olin 15, oli mu ema oma peigmehest lahku läinud ning ta soovis surra," kõneles tüdrukutebändi Atomic Kitten lauljatar.

"Läksin tema vannituppa, kogusin kokku kõik ravimid ja käskisin tal need alla neelata. Sundisin teda neid sisse võtma, kutsusin siis kiirabi ja ütlesin talle, et tulen talle peale kooli järgi," rääkis pisarates staar.

Rasketest suhetest hoolimata, pole staar enda sõnul kunagi oma ema milleski süüdistanud: "Olin ainus laps ja minu sünnihetkest saadik on kogu mu elu olnudüks suur draama. Ma pole teistsugust elu kunagi näinud."

Nüüd on küll Kerry ja tema ema Sue suhted korras, ent mõned aastad tagasi vahetas paar televisiooni vahendusel karme sõimusõnu. Kerry Katonal on diagnoositud bipolaarne häire, kuid Sue sõnul on haigus tingitud sellest, et Kerry ei oska leppida faktiga, et tema ema on õnnelik.