"Resurrection"
"Kui taevast sajab tinakuule, aga sa ei vannu alla ja tormad läbi lahinguvälja, sest sa kuulsid, et keegi kuskil hüüdis: "Vive l'amour"."


"Stylist"
"On 00ndad, sa jõudsid just Dekoltesse ja said sisse ilma dokumenti näitamata, aga kõlaritest kostab "Throbbing Gristle".

"You Look Good To Me"
"Musta sametisse mähitud bassine kaver Cherelle'i 80ndate R&B hitist annab teed su enesekindlusele ja võid kindel olla, et täna on sinu õhtu. Kui sul on kellelegi mõned võrgutavad võlusõnad, siis nüüd oleks hea oma voodoo letti lasta."

"Gravity"
"Ainult rütm ja bass suudavad sind veel maa küljes logisedes kinni hoida."

"Heartbreaker"
"Kui Varg Vikernes murrab Céline Dion'i südame, aga armuloo viimane vaatus veel kestab."

Several Symptomsi nime taha koonduvad mõnda aega Londonis resideerunud produtsent Joonatan Allandi ja viimaseil aastail peamiselt oma sooloprojekti Vul Vulpes'iga tuntust kogunud vokalist ja produtsent Mari-Liis Rebane. Several Symptoms kombineerib müra ja dekonstrueerib klubimuusikat, segab žanriüleseid elemente, sikutades innustust outsider house'ist broken beat'ini, jäädes samas eneseteadlikult salapäraseks. 2009. aastal alustanud ja vahepeal loomingulisel pausil viibinud duo on tänavu üle kolme aasta tagasi Eesti publiku ees.

Several Symptoms astub Üle Heli festivalil lavale reedel, 28. oktoobril Kultuurikatla väikeses saalis.

Üle Heli festival toimub 28.-30. oktoobril erinevates Tallinna paikades nagu Kultuurikatel, Punane Maja, Lekker, MimStuudio ja Pika Jala torn. Vaata üritus Facebookist!