Alustuseks avanes bändimehel võimalus ka öelda, millistest küsimusest on tal intervjuudes villand ning millist küsimust ta ajakirjanikelt pikisilmi oodanud on. "Ära palun küsi, mis meie bändi nimi tähendab," sõnas Neil naerdes.

Et Publiku lugejas siiski nime päritolu osas pimedusse ei jääks, siis varasemalt on Neil ajakirja Spin veergudel selgitanud, et bändi nimi tuleneb viitest briti muusikust Cliff Richardile.

"Kui mina ja trummar Ben Johnston olime 13-aastased ja igavlesime oma kodulinnas Ayris, siis mõtlesime talle fännitooteid välja: Cliff Richardi riidepuud, Clif Richardi Jeesuse-nukud – ta on kristlane. Inglismaal on üks odav pastakabränd Biro, niisiis mõtlesime, et Cliffil võiks olla oma Biro pastakas, mida kutsutaks Cliffy Birodeks. Sellest sai ühel hetkel BIffy Clyro. Huvitaval kombel polnud me toona isegi pilves. Lihtsalt Ayris polnud mitte midagi paremat teha. Ilm on ka kohutav," meenutas Neil, kelle meelest polegi tegu väga jubeda nimega. "Arctic Monkeys on jõle nimi, aga olen nende suur fänn."