"Mirrors Fold"
"Klapib heliribaks viljastumishetkest sünnihetkeni, elu elamisest surmani ja uuele ringile asumiseni. Enamik inimesi peaks sellega suhestuma. Keskmine inimelu on muidugi märksa pikem kui mistahes muusikapala, aga surusime näidis-elutsükli mugavalt üheksasse minutisse, jättes välja nii palju igavaid hetki kui võimalik."

"Wych Elm"
"Kui "Mirrors Fold" on läbilõige inimese elutsüklist, siis siin puudutame pisut spetsiifilisemat teemat. Ei pea küll tingimata surema, et maetud saada, aga soovitame seda lugu siiski viimseks hingetõmbeks. Näiteks sedasorti hingetõmbeks, mida lastakse käiku moekast mulliteest manioka-tärklise pallikesi imedes."

"Bone Weapon"
"Sulge silmad nii tihedalt, kui saad, keskendu pingsalt, kuni oled täiesti kindel, et oled võimeline spontaanseks teleportatsiooniks. Olen seda tunnet kogenud vahetult pärast kaht autoavariid."

"Tannkjøtt"
"Tuvastades pärast ühte eelmainitud autoavariid, et kogu külmutatud toidukraam, mida sa just varumas käisid, on nüüdseks osa su sodist sõidukist. Inimese võimetus oma lurjusest sõjavankri ees."

"Over, Below and Between the Roofs of Your Past Lives"
"Kui sa pole kindel, millist valikut teha. Kas lõpetada suhe või mitte... Kas teha midagi harjumuspäratut, midagi, mida sa lubasid enam mitte kunagi korrata... Või ehk hoopis panna eBay’sse müüki oma varbaküünte kollektsioon, mida oled pubekaeelsest east saati salaja kogunud."

Londoni futuristliku müraroki duo Gum Takes Tooth moodustavad sündimängija ja vokalist Jussi Brightmore ning trummar Thomas Fuglesang. Kahemehe müramasina liikumapanevaks tõukejõuks on kultuuride-ülese psühhedeelia ja seniavastamata teadvusseisundite otsingud. Pungi tee-seda-ise meetodit järgides kleebivad Brightmore ja Fuglesang kokku elemente doom metal'ist, džässist, hardcore pungist ja elektroonilisest muusikast, tulemiks tumedatest ürgsagedustest ja hüpnootilistest rütmidest pikitud muusikaline suhkrulaks. Lisainfo http://www.gumtakestooth.com

Gum Takes Tooth astub Üle Heli Kultuurikatla sündmusel üles täna, 28.oktoobri südaööl.

Täna algav Üle Heli festival toimub 28.-30. oktoobril erinevates Tallinna paikades nagu Kultuurikatel, Punane Maja, Lekker, MimStuudio ja Pika Jala torn. Vaata üritust Facebookist!