André Rieu toob kinodesse üle maailma suurejoonelise pühadekontserdi "André Rieu: Jõulud Andréga". Rieu koos kuulsa Johann Straussi orkestriga esitavad kontserdil armastatud jõululaule nagu „Püha öö“, „Halleluuja“, „Aisakell“, „Valged jõulud“.

Novembri lõpus esmakordselt kinolinadele jõudev kontsert filmiti Rieu kontserttuuri käigus 2015. aasta detsembris. Lisaks jõulukontserdile kutsub André Rieu eksklusiivselt kinodes linastuvas filmis publiku ka oma kodulinna Maastrichti jõulutulesid imetlema ning vastab kinokülastajate küsimustele Charlotte Hawkinsi juhitavas Cinema Live’i usutluses.

André Rieu on maailma üks populaarsemaid klassikalise muusika esitajaid ning valsi populariseerijaid. Rieule kuulub suurim eraorkester ning oma karjääri jooksul on valsikuningaks tituleeritud maestro albumeid ja DVD-sid müüdud enam kui 40 miljonit koopiat.

André Rieu esines 2014. aastal ka Eestis Saku Suurhallis. Forum Cinemas on tema kontsertfilme varemgi Eestis suurele ekraanile toonud.

"André Rieu: Jõulud Andréga" jõulukontsert linastub nii Tallinnas Coca-Cola Plazas kui ka Tartus kino Ekraanis pühapäeval, 27. novembril kell 17.45 . Kontsertfilm on inglise keeles ja kestab ilma vaheajata 135 minutit.

Info „André Rieu: Jõulud Andréga“ ülekande kohta leiad SIIT.