Barbra Streisand
Barbra Streisand

“Ma ei suuda seda uskuda. Kui te vaid võtate mind vastu, tulen ma teie riiki või siis Kanadasse,” sõnas lauljanna augustis antud intervjuus.

Bryan Cranston

Bryan Cranston

“Ma kindlasti koliksin. See variant ei ole minu jaoks reaalne. Ma loodan, et nii ei lähe,” kommenteeris sarja “Breaking bad” staar Trumpi võimalikku võidutsemist. Mehe sõnul läheks ta sel juhul Vancouverisse jäädavale puhkusele.
Miley Cyrus
Miley Cyrus

Noor popstaar, kes nimetas Donal Trumpi “täielikuks õudusunenäoks,” ütles, et kolib mehe võidu korral minema.
Lena Dunham
Lend Dunham

Komöödiaseriaalist “Girls” tundud Dunham tõdes, et ta kolib Trumpi võidu korral suure tõenäosusega Kanadasse: “Ma armastan Kanadat. Minu meelest on see suurepärane koht ja üks osa Vancouverist on minu jaoks eriti ilus ja veetlev. Saan ka sealt oma tööasju ajada.”
Amy Schumer
Chelsea Handler

Staarkoomiku sihtkohaks oleks Hispaania: “Minu naljad muutuksid, sest peaksin õppima hispaania keelt kõnelema. Ma ei suudaks Trumpi võitu mõista. See on liiga pöörane.”
Ne-Yo
Ne-Yo

R&B laulja ütles, et kolib Trumpi võidu korral koheselt Kanadasse: “Kui Donald Trumpist saab president, saavad minust ja Drake’ist” naabrid,” lausus muusik möödunud kuul.
Cher
Cher

Ikooniline lauljatar säutsus Twitteris, et tema kolib sootuks Jupiterile.
Chelsea Handler
Chelsea Handler

Chelsea Handler paljastas, et tal on juba varuplaan valmis: “Ostsin igaks juhuks teise riiki maja. Kõik need inimesed, kes ähvardavad minema kolida ja jäävad — mina lahkun päriselt siit riigist.”

Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson

Legendaarne näitleja süüdistas Tumpi vaenu täis presidendikampaanias. “Kui see s***pea saab presidendiks, kolin mina Lõuna-Aafrikasse,” teatas Jackson Jimmy Kimmeli jutusaates.
Whoopi Goldberg
Whoopi Goldberg

“See ei ole president, keda ma tahan. Ehk on mul aeg siit minema kolida. Mul on selleks piisavalt raha,” ütles Goldberg.