Tänaseks päevaks õnnelikult abielus popstaar rääkis väljaandele Stellar Magazine, et jagas oma hiilgeaegadel voodirõõme loendamatul arvul neidudega: "Olen oma vallutustega hästi aega veetnud," muheles ta. Mis puudutab aga vürtsitüdrukuid, nentis Williams, et aeg on liiga pikaks veninud nali lõpetada. "See on tüdrukute suhtes ebaaus, Me oleme nüüd kõik vanemad, meil on kõigil lapsed ning see nali pole enam naljakas," sõnas ta. Muusik lisas, et ta pole "sotsiopaat" ja kahetseb, et kunagi üldse nii vastuolulise killu viskas.

"Tunnen end halvasti, sest olen öelnud midagi, mis on kellelegi haiget teinud," lausus Robbie, kes olevat kuulduste kohaselt omal ajal Geri Halliwelliga suhtes olnud. "Tegin selle nalja väga ammu ja asi läks kuidagi käest ära. Ansamblil Take That on lugu "Back for good" ning kui ma ühel tuuril selle loo sisse juhatasin, ütlesin ma, et mul on väga vedanud, et olen Take That'is ja maganud viiest Spice Girls'ist neljaga. Selline oli mu sissejuhatus, aga see oli nali ja see läks üle piiri," seletas laulja.

Robbie Williams lisas, et soovib kunagise tüdrukutebändi ja nende kaasade ees vabanda. "Tunnen mõningate tüdrukute kallimaid ja neile see nali väga ei meeldi," täheldas ta.

Foto: Vida Press

Robbie Williams ja Geri Hallwell