Neljapäeval, 8. detsembril leiavad aset Tartu muusikanädala avapäeva raames kolmes ülikoolilinna kontoris, äri- ja kommuunikeskuses SPARK ning kohvikus Krempel muusika- ja tehnoloogia sõlmpunkte harutavad avalikud vestlused ning pop-up-kontserdid. Muuhulgas leiab aset just mullusel Tartu muusikanädalal oma esimese etteaste teinud NOËPi lühikontsert.

Reedel, 9. detsembril toimub Eesti Rahva Muuseumis Tartu ülikooli eestvedamisel esmakordselt rahvusvaheline ärifestival sTARTUp Day. Oma ärimudelite ülesehitamise kogemustest räägivad 40 kõneleja seas muusik Sandra Vabarna, Taxify kaasasutaja Martin Villig, üks maailma edukaim noorettevõtja Jamie Dunn, Youtube’i sensatsioon Christian LeBlanc ja virtuaalreaalsuse visualiseerija Keiichi Matsuda. Lisaks ettekannetele saab osaleda praktilistes töötubades, uudistada virtuaalreaalsuse ruumi, tutvuda ülikooli ja idufirmade uute toodete, teenuste ja tööpakkumistega ning elada kaasa tudengite äriideede konkursile.

sTARTUp Day jätkupidu peetakse 9. detsembri õhtul Tartu muusikanädala raames ERMi vanas näitusemajas Kuperjanovi tänaval. Välisesinejaist astuvad üles Soome-Tšaadi päritolu laulja-laulukirjutaja Suad ning spirituaalse techno saadik Moa Pillar Venemaalt. Eesti muusikat esindavad tundliku noir-räpi meister reket, kitarriroki supergrupp Dead Furies, räpikamp Hanf Kung ning ghostpopi artist Florian Wahl. Oma peagi ilmuva sooloalbumi kraami esitleb spetsiaalse dj-setiga Paul Oja. Peoõhtu baari eest vastutab igapäiselt Genialistide Klubis tegutsev legendaarne Möku.

Tartu muusikanädala pop-up-ürituste lisainfo ja täpse ajakava leiad SIIT.

Tartu muusikanädala klubiõhtu piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ning e-poes. Eelmüügist on õhtu pileti hind 8 eurot, kohapeal 10 eurot. sTARTUp Day ärifestivali käepaelaga on pileti hind kohapeal 8 eurot. Telia klientidele kehtib 20% soodustus eelmüügi piletitest. 8. detsembri pop-up-kontserdid ja avalikud vestlused on kõigile huvilistele tasuta.