45-aastane “Mad Meni” näitleja rääkis Austraalia väljaandele News.com.au, et kuulujutud tema peenise suuruse kohta tõepoolest siiani ringlevad, kuid mees on juba harjunud. “Mis puudutab kuulujutte, siis on hullematki räägitud,” sõnas ta.

Hamm tõdes, et fännid on tõepoolest hirmsasti huvitatud tema peenisest, aga mees ise ei mõistvat, miks küll. Hamm puudutas kuulujutte põgusalt aastal 2013, mil nentis, et kõmu tema peenise ümber on veidi ebaviisakas. “Seda kutsutakse põhjusega privaatseks kehapiirkonnaks. Mul olid ju ometi püksid jalas, jätke mind rahule,” pahandas Hamm ning ütles, et teda ärritab väga mõte, et inimesed temast sotsiaalmeedias pilte levitavad.

Aasta hiljem tuli teema taas küsimuse alla Men's Fitness ajakirjas aastal 2014. "Kuidas teile meeldiks, kui inimesed tuleks teie juurde ja näitaks näpuga teie peenise suunas? Ma ei suuda uskuda, et ikka veel sellest rääkima pean. Olen iga jumala päev oma elus aluspesu kandnud ja on väga tüütu, et mind liputajana üritatakse näidata," nurises näitleja.

Väidetavalt kästi mehel ka “Mad Meni” võtetel kindlasti aluspesu kanda, et vältida piinlikke püksimomente –nimelt kanti 1960ndatel küllalt kitsaid pükse, mis fantaasiale vähe ruumi jätsid.

Jon Hammi meheaule on viimase nelja aasta jooksul pühendatud netis küllalt ruumi, üht seesugust saad vaadata The Gothamisti lehel.