“Televaataja enda jaoks jääb ise järeldused teha, kas kaalusaates paksuks jäänud paks on see kõige suurem luuser, või tuleks musklimäel ja salatikrõbistajal ehk endal peeglisse vaadata?” sõnas Publiku Telehunt.

Kriitika lõi kommentaariumi kihama ning Telehundi arvamus kogus nii pooldajaid kui ka vastaseid. Üks lugeja peab põrunud teleprojekti põhilisteks süüdlasteks siiski saatetegijaid:

“Mina näen siin mütsiga löömist saate tegijate poolt. Selge see, et nii suure kaaluprobleemiga inimesed ei saa omal käel hakkama: kui juba selline projekt ette võta, siis tuleks ka treeneril ja toitumisnõustajal rohkem panustada ehk sõna otseses mõttes olla osaleja jaoks olemas terve perioodi vältel, kontrollima, saba peale astuma jms. Muidugi on hea lihtne anda kätte treeningkava ja toidukava, aga paksukestel kipub motivatsioon kergesti kaduma ja kui mingi paari kuu tagant lihtsalt käia, numbreid kuulda ja kergelt kommetneerida, siis sellest ei piisa! Taheti väikese vaevaga vaatajatemagnet luua, aga ei õnnestunud. Peale kolmandat saadet otsustasin, et rohkem seda vaadata ei viitsi, sest ilmselt on kõik osad ühesuguse lõpuga.”