67-aastane Shelley Duvall, kelle viimane filmiroll jäi aastasse 2002, oli intervjuu kestel hädas isegi paari loogilise lause moodustamisega. Naine ajas suust välja täielikku käojaani ning teletohter ainiti passis näitlejannat, esitades mõned suunavad küsimused. Tõsiasi on aga see, et intervjuust midagi välja ei tulnud — Shelley Duvall kannatab raske vaimuhäire käes.

“Ma pean Bermuuda kolmnurga enda pealt ära saama, sest ma ei taha, et mulle tekiks karvane rind,” lausus Shelley, mispeale teletohter vaid suured silmad tegi ja naise luuludele kaasa aidates teda edasi küsitles.

Muuhulgas ei usu Shelley Duvall, et tema kunagine ekraanipartner Robin Williams surnud on. Naise sõnul on Williamsi näol tegu hoopis kujumuutjaga.

Küll aga võttis segasevõitu intervjuu uue pöörde alles lõpus, mil näidati, et haiguse käes vaevlev näitlejanna haiglasse ravile saadeti.

Intervjuu järel on Hollywood endast väljas — Duvalli juhendanud režissööri tütar avalikustas teate, milles mõistab telesaatejuhi hukka. “Sa paned Shelley Duvalli näitusele ajal, mil ta kannatab raske vaimuhäire käes. See on rõve meelelahutuse vorm, see on julm. Mind valdab vastikus ja kutsun üles kõiki inimesi seda saadet boikoteerima,” rääkis filmi “The Shining” režissööri tütar Vivian Kubrick.

Ronan Farrow, kelle ema on tuntud näitlejanna Mia Farrow ja isa Woody Allen, jagas Kubricku arvamust ja lisas omaltpoolt: “Dr. Phili ekspluateerimine on häbiväärne. See naine on aare, ta väärib austust.”