Kerro pihtis saates, et mõistab haigust väga hästi, kuna on ka ise toitumishäire all kannatanud. "Kuus aastat elasin nii. Ei aidanud arstid ega sõbrad. Arvasin, et tean ise paremini, kuigi sisimas tundus, et neil on õigus," selgitas Kerro oma kunagisi mõtteid. "Mulle tundus, et mul on liiga suured kondid," kirjeldas ta, kuidas end vääralt nägi.

Kerro jaoks tõi haigusele lõpu armastus ning ka saatetegijate selgituses kõlas, et enamasti noorte neidude pea sassi ajav haigus tuleneb sellest, et tüdrukutel tekib toiduga suhe nagu meesterahvaga, keda tõrjutakse, keda nauditakse – ühesõnaga tekitatakse toiduga ennasthävitav suhe.

"Jah, mees," nimetas Kerro oma tervenemise põhjuse, viidates oma endisele kallimale Aleksander Šepsile, kellega tal enda sõnul esimene tõsine suhe oli. "Ta ütles mulle, et ei paneks tähelegi, kui ma järsku 100 kilogrammi kaaluks. Sain aru, et mind armastatakse sellisena, nagu olen," rääkis ta neiule.

Anorektikuga kahekesi jäädes juhtus aga täielik ootamatus – Kerro suutis tüdruku äkitsi saia sööma panna. Selle peamiseks tõukeks hirmutav ennustus: Marilyn Kerro nimetas neiule, millal too sureb. Kuuldes jubedat ettekuulutust, tunnistas tüdruk korraks, et on haige (mida ta seni oli keeldunud tunnistamast). Paraku aga ei kestnud efekt kuigivõrd kauem kui Kerro juuresolek ning edasi hakkas anorektik taas tagasi ajama, et tal midagi viga on.

Küll aga suutis teda veenda saates Kerrole enim konkurentsi pakkuv sensitiiv Svami Daši, kel õnnestus tüdrukut lõpuks end ravima veenda.

Saate parimateks tunnistatigi nemad kaks, saates jätkab seni kokku 5 selgeltnägijat. Suures finaalis, mis leiab aset jõulude paiku, osaleb 3 tugevaimat, kelle seas ilmselt taas ka saates kolmandat korda osalevat Kerrot näeme.