Melania ja Barron Trump jäävad New Yorki elama, et poiss saaks jätkata oma õpinguid mainekas erakoolis: "Nad on äärmiselt lähedased ning valimiskampaania tegi neid vaid lähedasemaks," sõnas allikas väljaandele New York Post. "Kampaania oli Barroni jaoks raske ja Melania üritab teda võimalikult vähe häirida."

Melania lendab vajaduse korral Valgesse Majja, kuid tema peamiseks prioriteediks on Barron. "Melania toetab oma abikaasat ja on nõus kõiki esileedi kohustusi täitma," rääkis allikas, kelle sõnul võivad ema ja poeg kolida Valgesse Majja kooliaasta lõpus, ent kindlaid plaane pole veel tehtud.

Ameerika värske presidendiproua on pere lähikondlaste sõnul oma pojale väga pühendunud ning ta pole jätnud Barroni kasvatamist lapsehoidjate hooleks. Melaniat on tihti nähtud oma neljandas klassis käivad poega koolist koju viimas. Barron õpib mainekas Upper West Side'i erakoolis, mille õppemaks küündivat 40 000 dollarini.

Trumpide pere koduks on hetkel New Yorgi südames asuv 100 miljonit dollarit maksev luksuslik katusekorter. Melania otsuse tõttu peavad salateenistus ja NYPD koostööd tegema, et tagada Trump Tower'is kõrgetasemeline turvalisus. "Sellest hoonest saab New Yorgi Valge Maja," sõnas turvafirma TigerSwan ekspert Jim Reese.