Venemaa telekanali TNT “Selgeltnägijate tuleproovis” kahel korral teiseks tulnud Eesti nõid astus sel sügisel teletegijate tungival nõudmisel taaskord võistlustulle, mistõttu on ta kohtuniku roll kodumaises selgeltnägijasaates jäänud üürikeseks. Marilyn Kerrot pole kohtunike laua taga istunud juba viimased kaks saadet ning saatejuht Urmas Eero Liiv uuris eilse saate külaliskohtunikult Edda Pauksonilt, kas tuntud astroloogil on ka kahju, et koos kuulsa nõiaga otsuseid ei saa langetada.

“Ei oska öelda tegelikult. Küll ta tagasi jõuab kunagi siia Eestimaale,” oli Edda lootusrikas, kuid tõdes, et tema Kerro asemel poleks kolmandat korda saatesse naasnud: “Marilyn on sellise iseloomuga, kes tahab end tõestada. Tal on need võimed täiesti olemas, aga ta on ka rataste vahele jäänud ja ta tahab praegu lihtsalt oma jõuga ennast katsetada — miks mitte?”

Urmas Eero Liiv küsis Eddalt, kas sensitiiv võidab lõpuks saate ning naine vastus ilma mingigi kõhkluseta ei! Kas tõesti näitab tähtede seis juba ette ära, et Marilyn Kerro põrub ka kolmandat korda? Mõned nädalad on jäänud veel oodata ning siis saab Kerro saatus lõplikult selgeks!