Saara ja Meri kohtusid Soomes pärast seda, kui Meri talle fännikirja saatis. Saara sõnul oli tegu väga ilusa kirjaga ning üsna pea pärast seda otsustasid nad ka päriselus kohtuda.

Saatuslikust kohtumiseni, mille järel mõlemad mõistsid, et tegu on hingesugulusega, läks pärast esimest kirja veel aasta. Meri käis Saarat taas kuulamas, ent ei lähenenud talle, vaid lihtsalt märkis neiu ära oma Instagrami fotol. Seejärel kirjutas Saara juba Merile ise ja kutsus ta välja.

Oma suhte teisel aastapäeval otsustas Meri, et soovib Saaraga kogu oma elu koos veeta. Nõndaks küsiski Meri tähtsa küsimuse siis, kui paar oli õhtul koju jõudnud ning veedeti aega lihtsalt elutoadiivanil lesides.

"Ma olin just näo puhtaks pesnud, panin pidžaama selga ja istusin diivanil. Meri ütles, et oli tore päev ja järsku küsis, kas ma abielluksin temaga," ei varjanud Saara oma imestust.

Meri lisas, et toas põlesid küünlad ja oli küllaltki romantiline õhkkond: "Ma tahtsin teda naiseks paluda siis, kui ta ei kanna meiki – ma armastan tema hinge. Me ostsime veebruaris okos maja ning me elame oma täiuslikus kodus."

Pulmaplaanidel on juba hoog sees – nimelt tahavad noored naituda kuskil soojemas kliimas, ent selleks tuleb raha koguda. Nõndaks kavatsetakse nii Meri kui ka Saara perekonnad paradiisisaarele lennutada ning noored arvavad, et see võiks teoks saada umbes kahe aasta pärast.

Saara lööb laineid Inglismaa talendisaates X-Factor, kus on jõudnud juba seitsmenda otsesaadete vooruni.

I always love it when I get to spend some time with my love @merisopanen 💋 #saaraaalto #xfactor

A photo posted by Saara Aalto (@saaraaalto) on Nov 23, 2016 at 11:25am PST