Nagu arvata, on üks perekond, mis tõsielu telesarjades iseennast mängides riisuvad koore - nimelt Kardashian-Jenneri klann.

Kõige rohkem teenib muidugi Kim, kes mullu võis taskusse pista 51 miljonit dollarit. Tema abikaasa, Kanye West teenis ainult õnnetud 17,5 miljonit dollarit, kirjutab celebritynetworth.

Samas võib üllatusena tulla, et Kim Kardashiani varandus ei tule mitte telesarjast "Keeping Up With The Kardashians", vaid mobiiliäppidest. Näiteks 40% sissetulekust tuli mängust Kim Kardashian: Hollywood. Lisagem juurde Instagrami reklaamid, Kimoji ja teised äpid ning võibki öelda, et Kim on digitaalmogul.

Vastupidiselt ärimaailmale, on seitse enamteenivat tõsielustaari kõik naised. Kokku teenisid naised 131 miljon dollarit. Sellest 122,5 miljon dollarit teenisid Kardashian-Jennersi klanni naisliikmed.

Edetabeli teisel kohal on 19aastane Kylie Jenner, kelle teenistus mullu oli 18 miljonit dollarit.

Kolmandal kohal on 21aastane Kendall Jenner 17 miljoni dollariga.

Järgnevad Khloe Kardashian – 15 miljonit, Kris Jenner – 11,5 miljonit, Kourtney Kardashian – 10 miljonit.

Seitsmendale kohale maandus Bethenny Frankel, naine, kes ei ole pärit Kardashian-Jennersi perest, vaid tõsielusarjast "New Yorgi tõelised koduperenaised". Tema tulu mullu oli 8,5 miljonit dollarit.

Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kylie Jenner