Detsember algab sooja meenutusega house-muusika kuldajastust. 2. detsembril jõuab Tallinnasse Londoni üks nõutumaid DJsid ja kompromissitu analooghelidega mängija Fabio Monesi ehk Hissman. Hinge ülendavat tantsumuusikat väljastava leibeli Wilson Records boss tuleb siia, et Lekkeri põrandale valla lasta parim, mida Chicago, Detroit või New York maailma peokultuurile kinkinud on.

Monesi kuulub Itaalia house’i uue laine autorite sekka nagu ka Simoncino või Steve Murphy, kellel tasub kõrv peal hoida. Tema muusikat on avaldatud plaadifirmade nagu Skylax, Albion, Hardmoon London ja LIESi filiaali Russian Torrent Versions alt.

Varjunime Hissman on muusikat lintide peale salvestav entusiast valinud just heli järgi, mida lint pärast salvestusnupu vajutamist tegema hakkab. Tema meelisinstrumentideks on Roland R-8 trummimasin, Yamaha NS10 stuudiomonitor, Emu ja Akai sämplerid, Korgi süntesaatorid, lai valik seksikat naisvokaali ning intensiivset trummidega täristamist.

Fabio Monesi on artist, kelle nime jääb mäletama, kelle muusikavalikut jääb taga igatsema ja kelle energiast saab nakatuda.

Vaata üritust lähemalt Facebookist!