Hittlugude “Pompeii”, “Of The Night”, “Good Grief” ja “Things We Lost In The Fire” poolest tuntud Bastille’i, asutas kuus aastat tagasi laulja ja laulukirjutaja Dan Smith.Bastille’i viimane album ilmus septembri alguses ja sai nimeks “Wild World”. 19 singlist koosnev kauamängiv on juba võitnud fännide ja kriitikute südameid. “Kui te mõtlete, kas Bastille suudab luua uue “Pompeii”, siis muretsemiseks pole põhjust. Nad tegid seda terve uue plaadi jagu,” kirjutas kriitik Charlotte Gunn NME veergudel.
Debüütplaadi andis ansambel välja iseseisvalt, kuid siis võttis tulevased hittmuusikud oma hõlma alla Virgin Records. 2013. aastal väljaantud stuudioalbum “Bad Blood” tõusis kohe Briti muusikaedetabeli esimesele kohale ning püsis tabeli esikahekümnes kaks aastat.

Bastille’i viimane album ilmus septembri alguses ja sai nimeks “Wild World”. 19 singlist koosnev kauamängiv on juba võitnud fännide ja kriitikute südameid. “Kui te mõtlete, kas Bastille suudab luua uue “Pompeii”, siis muretsemiseks pole põhjust. Nad tegid seda terve uue plaadi jagu,” kirjutas kriitik Charlotte Gunn NME veergudel.

Bastille saabub uue albumi tuuriga Tallinna kuuendal märtsil, esinedes Saku Suurhallis. Piletid tulevad müügile alates 5. detsembrist ja on saadaval Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Soojenda kontserdiks vana hea megahitiga: