"Kui võtad, siis head kraami ja mitte et end purju juua, vaid maitse pärast," rääkis Kristjan Jõekalda, kelle omatehtud napsid on sõprade seas oodatud külakost.

Armastatud saatejuhi nii-öelda firmakaupadeks on piiritusest, suhkrust ja marjadest valmistatud jõulujook, kiirnaps Jõekalda moodi ja viin Georg Otsa moodi.

Kuulsa laulja salaretsepti andis Kristjanile ärimees Tauri Sumberg ning Jõekalda otsustas kiiduväärt joogi retsepti jagada viimaks ka teistega. “Georg Ots, kui oli teada, et seisab ees sõpradega koosolemise õhtu, toppis viinapudeli mustsõstralehti täis, kallas viina otsa ja pani 24 tunniks sügavkülma. Olen ise teinud ja järele proovinud — super luks värk,” kiitis Kristjan, et joogi maitse on lausa ideaalne!