Publik teeb täna lähemalt tutvust festivalil üles astuva Y-generatsiooni põnevaima esindaja Florian Wahliga, kes valis meie jaoks välja viis enda lugu ning pani need paari viie elujuhtumiga.

1. "Cherry Fairy"

"Pingviinitolmu tagajärjel oli pea sassis nagu siidilõng ehk lugu kristalljahedast suudlusest."

2. "Jeesus"

"Ayy fam, kas ma saaks ühe aameni? Antud pala räägib sellest seiklejast, kõige vabamast inimeste seas, kes eelistas kõigi teistega mädanemisele surma. Hea asi, mida pühapäeviti enne kirikut kuulata. Hea asi, mida pühapäeviti enne kirikut kuulata."

3. "Butterfly"

"Piinlikult aus lugu, kuigi üldiselt mu muusikas puudub sõnum. Kusjuures, mul on kodus ka üks kaunis liblikas, kelle nimeks ma panin Lucifer (lühidalt Lucy). Mõnda aega ma toitsin teda ja ta lendas siin ringi, kuid nüüd ta vist "talvitub" (või on surnud)… Jumal tänatud, et ma Snapchati video temaga ära teha jõudsin."

4. "Missing Pearl"

"Kõik mu lood on fantaasiad, mis tihti ka realiseeruvad. Mina ei otsusta midagi, saatus kas nõustub või mitte. Oo pärlike, minu armas õieke, kas sa ei avaks end mulle (kuigi mul on tegelikult suva)?"

5. "Mu peas on maailm, mis kõlab umbes nii..."

"Õnneks mul enam nii palju vaba aega ei ole kui selle loo lindistamisel 3 aasta tagasi. Esimene rida on "vaata liblikas mu õla peal" – arva ära, milline see Snapchati video oli Lucy’ga?"

Nagu kõiki suuri mõtlejaid – Aristoteles, Nietzsche, Beyonce ja Tšaikovski – mõistetakse ka Florian Wahli tihti hukka. Florian on bisensuaalne nümf, kelle helikeeles võib kohata r&b, vaporwave’i, prantsuse impressionismi ja animevõnkeid. Olenemata sellest, kas ta laulab jaapani keeles, sämpeldab Debussy’d või Karupoeg Puhhi, lookleb ta muusika ikka sürreaalselt siiraid teid pidi otse südamest südameisse. Tänavu sügisel ilmutas teenekas plaadimärk Pudru Kuul Floriani limiteeritud tiraažiga kassett-albumi "14".

Neljapäeval, 8. detsembril kl 9:00 võngub Florian lives veebirakenduse Voog kontoris (Raekoja plats 1) loov- ja tehnoloogiainimeste kohvihommikul, kl 13.00 fantaseerib inimeseks olemise võimalikkusest transhumanistlikes tulevikustsenaariumides Music Estonia brantšil kohvikus Krempel ja 9. detsembril kl 22.00 astub üles Tartu muusikanädal 2016 klubiõhtul ERMi vanas majas (J. Kuperjanovi 9).

Tartu muusikanädala pop-up-ürituste lisainfo ja täpsema ajakavaga saab tutvuda SIIN.