"Mind kutsus kaasa Marilyni ema," rääkis Kirsti Publikule telefonitsi. Kui eelmisel aastal käis Moskvas saate finaalile kaasa elamas "Ringvaate" toimetaja Karmel Killandi, siis Kirsti käik oli puhtalt eraviisiline – selgub, et raadiohääl on Marilyni emaga üpriski lähedane ning suhtleb Tallinna vanalinnas kauplust Mecca pidava Kerrode naisperega küllalt sagedasti. Isegi tarokaartide ladumisega tegelev Kirsti kinnitab naerdes, et lisaks ühistele müstikahuvidele suheldakse siiski ka muudel teemadel.

Finaalsalvestuse päevaks oli Marilyn Kirsti sõnul Moskvas restorani reserveerinud – nimelt ei toimu mõisas, kus finaalitseremoonia üles võetakse, peale sinise kristallkäe üleandmise ja rahvamasside tervitamise muud midagi. "Seal ei ole nii, et lauad on kaetud ja suur pidu. Lähedasi inimesi pole seal üldse palju, aga mõisa ukse ja väravate taga on tohutu hulk rahvast," märkis ta ning lisas, et suurem osa rahvast olid selgelt Marilyni fännid. Timmeri jutust selgub, et kauaoodatud Marilyn Kerro endanimeline kauplus, mille tulekut nõiatar oma sotsiaalmeedias ka ette on kuulutanud, hakkab paiknema sealsamas mõisa vastas.

"See toetajaskond ja kaasaelajaskond on nii suur!" ei suuda Timmer ära imestada Kerro menu. "Marilyn erineb teistest selle poolest, et tema ei aita neid inimesi mitte vaid saates, vaid suhtleb nendega ka edasi. Tema süda on õige koha peal," usub ta. Mitmed inimesed, keda Marilyn saatehooaja jooksul aitas, olid ka finaalis kohapeal talle kaasa elamas – näiteks anoreksiat põdev neiu, kes tänu Marilynile tervenemisteele asus. Kohapeal olid pisarad silmis olnud nii Marilynil kui ka inimestel, keda ta aidanud oli.

Erinevalt kahest eelmisest korrast, ei võtnud Marilyn tänavu oma kaotust kuigivõrd hinge ning oli juba valmis selleks, et võitjana tseremooniasaalist rahva ette ei ilmu. "Ta ütles kohe, et tulge siia – ma seda kätt niikuinii ei saa, aga teeme vähemalt peo," muljetas Timmer ja märkis, et oli väga tore õhtu.


Kirsti Timmer koos Marilyn Kerro kallima Aleksander Šepsi ja Marilyni ema Inta Kerroga. / Foto: Sotsiaalmeedia