Evelin ja Johan tunnevad teineteist kaks ja pool aastat - paar sai tuttavaks Padisel suvisel vabaõhukontserdil, kus esinesid akrobaadid ja tuleneelajad, kelle ülesastumist saatis elav muusika. Juhuse tahtel saatis Johan Evelini esinemist klaveril ja seal sai tutvus alguse: "Minu sümpaatia tema vastu oli algusest peale väga suur," sõnas mees.

"Johaniga oli ses mõttes hästi, et temaga oli ääretult tore ja pingevaba suhelda. Ta on tõeline päikesepoiss. Mäletan isegi endas tekkinud kahjutunnet: kui kurb, et mu teele ei ole varem sattunud nii küpset ja elutervet inimest. Johanil oli siis pruut, ta oli minust ka palju noorem, nii et miski muu kui muusikaline koostöö ei tulnud kõne allagi," lisas Evelin.

"Ega ma vanustest eriti aru ei saanud ega saa siiani. Mul polnud aimugi, kui vana Evelin meie kohtudes oli. Ma ei teadvusta endale selliseid asju. Oluline on ju inimene ise," leiab Johan.

Evelini sõnul pidurdas ta just vanusevahe tõttu nende suhet päris pikka aega: "Ma ei kahelnud Johanis hetkegi, ta oli minu jaoks täiesti imeline inimene, aga meie vanusevahe on avalikkuse jaoks nii suur. Ilmselt pelgasin alateadlikult, et oleme normist liialt väljas. Meie ühiskonnas pole kombeks, et mees on naisest 15 aastat noorem. Kartsin, et meie kiindumuse võib purustada väline surve, võõraste inimeste negatiivne hinnang, mis võib olla väga valus meile mõlemale. Ei teadnud ka, kuidas Johani vanemad sellesse suhtuvad. Ikka väga põdesin selle pärast ja suutsin Johanigi sel teemal üles erutada," seletas ta.