Abrahami uus sooloalbum pöörab muusiku sõnul tähelepanu erinevatele ühiskonnas aktuaalsetele teemadele, pakub teravat ja teinekord lausa musta huumorit ning sisaldab varasemast vähem roppusi – nii ka lugu "Ma ütlen neeger“.

""Ma ütlen neeger" räägib sellest, et tegelikult ei ole vahet, mis värvi on sinu nahk või mis rahvusest sa oled. Peamine, et oleksid normaalne inimene ja suhtuksid end ümbritsevatesse inimestesse ja keskkonda austusega." selgitab Abraham loo tagamaid. "Me ei saa keskenduda ainult sellele, kui rassistlikud või kitsa silmaringiga on meie kaasmaalased. Kui me soovime mõista kaugemate ühiskondade inimeste käitumisnorme ja nendega arvestada, siis esmalt peame mõistma, mis ajendab meie oma inimesi üht või teist pidi käituma, ja seejärel leidma lahendused. Vastasel juhul lõhestame enda niigi habrast ühiskonda veelgi enam."

"Ma ütlen neeger" video kõrval on sama albumi kaante vahelt saanud avalikuks ja tuntust kogunud ka videosingel "Toomas Hendrik", mis on ood Eesti eelmisele presidendile.

Kogu album on tasuta allalaetav aadressil www.abraham.ee.