31-aastane Martino sünnitas oma teise poja, Major James'i oktoobrikuus. Novembri lõpus aga juhtus hirmutav õnnetus, kui laps tukkuma jäänud lapsehoidja käte vahelt vahetult pärast novembri lõpus peetud tänupühi maha kukkus, kirjutab Perez Hilton.

Vähem kui kahekuune pisipoeg sai trauma tagajärjel koljuluumurru ning ajuverejooksu.

Martino kirjutab, et tema ja ta kaasa magasid parasjagu ning ärkasid hüsteeriliselt läbilõikavate karjete peale. "Järgmised kaks päeva haiglas olid kõige ärevamad ja hirmsamad päevad mu elus," tunnistas Sarandoni tütar.

Kuigi lapsega on tänaseks kõik korras, siis pole naine siiani ehmatusest toimunud ning langes depressiooni. "Süümepiinad, millega järgmistel päevadel maadlesin, olid kohutavad ja tegid rohkem kahju kui sooviksin oma hullemale vaenlasele. Olen nüüdseks endaga rahu teinud ning mõistan, et tegu oli õnnetusega, mida ma poleks saanud ära hoida, kuid see mõjutab mind siiai. Iga kord lapse nuttu kuuldes tuleb mul juhtunu taas paanikaga segunedes meelde – mu süda hakkab peksma ja pisarad tulevad silma," pihib ta. Lisaks on naine kimpus peapöörituse, iivelduse ja unetusega.

Lapsehoidja lasi ta mõistagi lahti ning otsustas nüüd täielikult ise oma laste eest ööpäevaringselt hoolitseda.